Cassiopeiastars telia startpakke

Fyll på ditt Telia Kontantkort og last ned Kontant-appen til mobilen din. Her finner du prisliste for Telias nåværende privatabonnement. Du finner også informasjon om datakvote og eventuelle kostnader for bruk ut over det inkluderte. Her finner du pristabell for utland, tips om kostnadskontroll og mobiltips til reisen. Finn svar på det du lurer på eller kontakt kundeservice her!

Videos

4G Bredbånd fra Telia - Hytte Se priser for udlandstelefoni, SMS og data i udlandet, alt efter hvilket abonnement du har - med Roam Like Home koster mobiltelefoni det samme som i DK. Her finner du pristabell for utland, tips om kostnadskontroll og mobiltips til reisen. Finn svar på det du lurer på eller kontakt kundeservice her! Her finner du prisliste for Telias nåværende privatabonnement. Du finner også informasjon om datakvote og eventuelle kostnader for bruk ut over det inkluderte.

Cassiopeiastars telia startpakke - man mange

Det betyr at når du er i utlandet kan du ringe, tekste og surfe til samme priser som i Norge. Valgfrie tjenester HBO Nordic Spotify Storytel Ekstra DataSIM Mobilforsikring Alle tjenester. Telia på Facebook Kundeservice, inspiration og debat. Dækning og drift Udland Kontakt. Du kan bestille ekstra datapakke.

1 thought on “Cassiopeiastars telia startpakke”

  1. I think, that you are not right. I am assured. Let's discuss it. Write to me in PM.

Leave a Reply